Τα Νεα Του Συλλογου

Τουρνουά Μπλίτς Α.Μ.Ε.Σ Νέας Ερυθραίας

Στο πλαίσιο του 1ου Σκακιστικού Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Α.Μ.Ε.Σ Ν. Ερυθραίας στο Άλσος Κηφισιάς, την Κυριακή 18 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί τουρνουά Μπλίτς, με ελεύθερη συμμετοχή.

Διευθυντής Αγώνων: Κωστής Παρράς.

Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων: Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015. Χώρος Αγώνων: Άλσος Κηφισιάς έναντι Ηλεκτρικού Σταθμού.

΄Εναρξη αθλητικών τμήματων για την περίοδο 2017 – 2018 :

Καράτε – Αυτοάμυνα

Για όλα τα τμήματα και για όλες τις ζώνες, η έναρξη θα γίνει Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 4μμ. σρο ‘ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ’ στη Νέα Ερυθραία (οδό ΠΙΤΤΑ και ΣΠΥΡΟΥ ΛΟΥΗ στο Μορτερό, πλησίον της εκκλησίας Αγία Ματρώνα).

Τέννις

Η έναρξη των γηπέδων του Τέννις στο ‘ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ’ της Νέας Ερυθραίας (έναντι Λυκείου Νέας Ερυθραίας, οδός ΚΑΖΑΝΤΑΚΗ 20) θα γίνει την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Τμήματα: ενηλίκων – εφήβων – παίδων (αρχαρίων και προχωρημένων)

Τηλ. Επικοινωνίας : 6934 110 799 Κα Σύλβια

Κολύμβηση

Η έναρξη των τμημάτων στο Κολυμβητήριο της Πολιτείας (οδός Ολυμπιωνικών) θα γίνει την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Όλα τα τμήματα της μεγάλης και της μικρής πισίνας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Σκάκι

‘Εναρξη μαθημάτων Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 3μμ. στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας. Επίσης ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ θα λειτουργήσουν κάθε ΣΑΒΒΑΤΟ στο ‘ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ’.

Πληροφορίες: Για όλα τα πιο πάνω αθλητικά τμήματα, επικοινωνήστε με τον Κο Σταύρο Παναγιωτίδη στο τηλέφωνο 6944 163 544

Προγραματισμός Εκδηλώσεων

Επίσημες αθλητικές εκδηλώσεις : Συμμετοχή σε όλους τους Πανέλληνιους και Διασυλλογικούς αγώνες που τελούνται υπό την αιγίδα των υπερκείμενων αθλητικών ομοσπονδιών (ΕΦΟΑ-ΚΟΕ-ΕΛΟΚ-ΣΟΕ). Ιδιαίτερα το τμήμα ΚΑΡΑΤΕ,  2 φορές το χρόνο, (Δεκέμβριο & Ιούνιο) συμμετέχει στις εξετάσεις της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΚΑΡΑΤΕ (ΕΛ.Ο.Κ) για την απόκτηση ανώτερης ζώνης. Επιπλέον κάθε Ιούνιο διεξάγεται το εσωτερικό φιλικό πρωτάθλημα του ΑΜΕΣ.

Ιούνιος 2015

Πρωταθλητής Αττικής και Νικητής του 18ου Open Ηρακλείου o Γ. Νικολάου Ιουνίου 23, 2015

Νικολάου Ιουνίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 18ο Open Ηρακλείου, καθώς και το ενσωματωμένο Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής 2015. Νικητής ο ΟΜ Γιώργος Νικολάου, με 7,5/9, χωρίς ισόβαθμο.

2ος ο ΟΜ Α.Γκόγκολης με 7/9, και 3ος ο Σ.Αναστασόπουλος με 6,5/9.
Ο ΟΜ Α.Κωστούρος τερμάτισε 5ος με 6/9, κάνοντας ισοπαλία στον τελευταίο γύρο με τον Α.Γκόγκολη, και ο Δ.Πονηράκης κατετάγη 13ος, με 5/9.
Στο Β’ Γκρουπ δυναμικότητας, ο Γ.Σκουφάς βγήκε 8ος με 6/9, κρατώντας στον τελευταίο γύρο, με δευτερόλεπτα στο ρολόι του, το πιο χαμένο φινάλε Πύργων στην νεότερη Σκακιστική Ιστορία [3 πιόνια κάτω, με πιόνια και στις δύο πτέρυγες], δίνοντας έτσι έναν υπερπολύτιμο μισό πόντο στην Ομάδα του ΑΜΕΣ, που κατέκτησε και το Ομαδικό Έπαθλο [άθροισμα πόντων των τριών παικτών της Ομάδος με τους περισσότερους πόντους ο καθένας].

Νικητής στο Β΄Γκρουπ δυναμικότητας βγήκε ο Α.Στεργίου με 8/9, 2ος ο Η.Πατρινός ισόβαθμος επίσης με 8/9, και 3ος ο Γ.Εργαζάκης με 6,5/9. Συγχαρητήρια και στους τρεις. Επίσης, Ο Π.Δημανούδης βγήκε 3ος στο Κ-8, και ο Δ.Δασκαλάκης 5ος στο Κ-12. Ο Α.Δημανούδης κατετάγη 44ος.
Συγχαρητήρια στον Γ.Νικολάου, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες τους ΑΜΕΣ, και ανανεώνουμε το ραντεβού μας στο Ηράκλειο για του χρόνου.

Μαϊος 2015

Κυπελλούχος Αττικής για το 2015 στέφθηκε ο ΑΜΕΣ Ν.Ερυθραίας 24 Μαϊου.

Kάνοντας ισοπαλία με τον Φυσιολάτρη Νίκαιας 2-2, όπου λόγω των κριτηρίων ισοβαθμίας, ο ΑΜΕΣ επικράτησε.


O ΑΜΕΣ θέλει να ευχαριστήσει τους παίκτες του Κυπέλλου για την υπερπροσπάθεια τους, και ειδικότερα τους:


Αναστάση Τζούμπα        [EM, FM]
Γιώργο Νικολάου            [FM]
Παναγιώτη Πανταβό,     [EM, IM] Αρχηγός της Ομάδος
Αλέξανδρο Γρηγοριάδη [IM]
Αλέξανδρο Κωστούρο    [OM]

Οι παίκτες μας έπαιξαν πολύ καλό σκάκι σε όλους τους γύρους, έγινε πολύ καλή αρχηγία από τον έμπειρο και άξιο Π.Πανταβό, στήνοντας σωστά την ομάδα, και κερδίζοντας όλους τους προκριματικούς γύρους. Σίγουρα έγινε μεγάλη υπέρβαση στο Final 4, κερδίζοντας στον 1ο γύρο τον ισχυρό Πανιώνιο με 3-1!, και ακολούθησε η πολύ δύσκολη ισοπαλία στον 2ο γύρο με τον Φυσιολάτρη.


Να ευχαριστήσουμε τον Έφορο της Ομάδος Κωστή Παρρά που πάλεψε και για αυτή την επιτυχία, και φυσικά τον Πρόεδρο μας Σταύρο Παναγιωτίδη, που ήταν, είναι, και θα είναι δίπλα μας από την αρχή αυτής της προσπάθειας.


Επίσης, η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους παίκτες της Ομάδος που τα τελευταία χρόνια έχουν συμβάλλει στο να δέσει και να δυναμώσει το ομαδικό πνεύμα, που πλέον χαρακτηρίζει τον ΑΜΕΣ.


Ευχόμαστε να δούμε σύντομα τη νέα γενιά, τα παιδιά του ΑΜΕΣ, να κατακτούν πρωτιές στα δικά τους Πρωταθλήματα και Κύπελλα, ομαδικά και ατομικά, κάτι που θα κάνει υπερήφανους όχι μόνο τους γονείς, αλλά και όλους μας, καθώς το μέλλον ανήκει στα παιδιά.

May 2015 Attiki winners

Την πρώτη εβδομάδα του Μαïου 2015 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης για την μικρή πισίνα.Δεχόμαστε παιδιά από 3 χρόνων και άνω. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κύριο Σταύρο Παναγιωτίδη στα τηλέφωνα του συλλόγου μας που θα βρείτε στην κολυμβητική ιστοσελίδα μας.

Μάρτιος 2015

Πρωταθλητής Ελλάδος στα Τελικά Πανελλήνια Σχολικά στην Ερέτρια, στέφθηκε ο Πέτρος Δημανούδης, στην Β’ Δημοτικού, τερματίζοντας μόνος 1ος με 8,5 στα 9, με δεύτερο τον Μαγκαλάκη  Στέφανο [7 στα 9], και 3ο τον Κωστελίδη Γιώργο [επίσης με 7 στα 9], πρώην Πρωταθλητή.

Ο ΑΜΕΣ συγχαίρει τον μικρό Πρωταθλητή, τους γονείς, Άγγελο και Βέρα, και φυσικά τον Προπονητή του, Πολυπρωταθλητή Ελλάδος GM Χριστόδουλο Μπανίκα, καθώς και τον Πρόεδρο της Π.Σ. Περιστερίου, κ. Μπέλο Αντώνη για την σημαντική προσφορά του.

Επίσης, ο Ανατολίτης Παύλος κατετάγη 6ος, με 6,5 στα 9, στην Γ΄ Δημοτικού, και είμαστε σίγουροι ότι με την περαιτέρω ενασχόληση του σίγουρα θα πρωτεύσει.
Από μένα πολλά συγχαρητήρια στον Σταύρο Αμπελακιώτη, της Π.Σ.Περιστερίου, ο οποίος κατετάγη 2ος στην Ε΄ Δημοτικού, με 7,5 στα 9, με 1ο τον Σπυρόπουλο Νικόλαο [8,5 στα 9!]

Δεν ξεχνάμε τον νικηφόρο για την Ομάδα μας, Παναγιώτη Λάσπα, στην δύσκολη Κατηγορία ”Λύκεια”, όπου κατετάγη 16ος [Πρωταθλητής ο Σταθόπουλος Γιάννης, 7,5/9, 2200 ΕΛΟ!]. Παναγιώτη να επιμείνεις!

Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά, και πολλές επιτυχίες ακόμα!

Ιανουάριος 2015

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της Βασιλόπιτας. Η ημερομηνία θα ανανκοινωθεί προσεχώς.

Την δεύτερη εβδομάδα του Μαïου 2014 θα ξεκινήσουν τα μαθήματα εκμάθησης για την μικρή πισίνα.Δεχόμαστε παιδιά από 3 χρόνων και άνω. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κύριο Σταύρο Παναγιωτίδη στα τηλέφωνα του συλλόγου μας που θα βρείτε στην κολυμβητική ιστοσελίδα μας.

Ο Αθλητικός Σ’υλλογος ‘ΑΜΕΣ’ διοργανώνει εσωτερικό φιλικό πρωτάθλημα ΤΕΝΝΙΣ με την επωνυμία Α Μ Ε Σ 2 0 1 4 . Οι αγώνες θα διεξαχυούν στο Δημοτικό ‘ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ’ στη Ν. Ερυθραία.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή για εμάς να παρευρεθείτε στην τελετή λήξης και βράβευσης όλων των παιδιών την Κυριακή 25 Μάïου 2014 στις 7.30μ.μ.

Δεκέμβριος 2014

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014 στις 5μμ στο κλειστό γήπεδο Στέλιος ΚαλαΪντζής (Ρίτσου και Ολυμπιονικών, Ν.Ερυθραία) θα διοργανωθούν οι αγώνες καάτε για την ανώτερη ζώνη.

Το πρώτο τουρνουά σκάκι που διοργάνωσε ο ΑΜΕΣ τελειώνει την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014. Οι αγώνες διοργανωνόντε κάθε Τρίτη στο «Σπίτι του Αθλητισμού» ( (Σπύρου Λούη και Αν.Πίττα, Ν.Ερυθραία). Μετά την λήξη των αγώνων στις 23 Δεκεμβρίου, θα ακολουθήσουν απονομές. Στους αγώνες έλαβαν μέρος μεγάλα ονόματα από τον χώρο του σκάκι. Λόγω μεγάλης επιτυχίας, θα ακολουήσουν και άλλα τουρνουά.